BESTELLEN

Ik wilde mijn bestelling afronden maar een artikel is opeens niet meer leverbaar?
Het spijt ons dat het niet is gelukt om jouw bestelling volledig af te ronden. Wanneer je een artikel in je shopping bag plaatst, betekent dit niet dat het voor je is gereserveerd. Tot dat je het bestelproces hebt afgerond, is het dus mogelijk dat iemand anders het artikel bestelt, zelfs als het in jouw shopping bag zit. 

Is mijn bestelling goed doorgekomen?
Wanneer je het bestelproces volledig hebt doorlopen, wordt er automatisch een bevestiging van de bestelling per e-mail naar je verzonden. Wanneer je deze niet hebt ontvangen, neem dan even contact op met onze klantenservice: klantenservice@pimsa.nl

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Wanneer je bestelling nog niet is verzonden, is het geen probleem om de bestelling te annuleren. Zelfs als deze al betaald is en nog niet verzonden, is het mogelijk de bestelling te annuleren. Wij storten dan het volledige bedrag zo snel mogelijk terug.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet is aangekomen?
Stuur ons een e-mail via klantenservice@pimsa.nl

Bezorgt Pimsa ook Wereldwijd?
Ja! Zie de kosten hiervoor onder Betalen &Verzenden

Wat houdt de cadeauservice in?
Wil je iemand verrassen met leuke baby- of kinderkleding, kies dan tijdens het bestelproces voor de cadeauservice. Voor €1,00  zorgen wij ervoor dat de artikelen feestelijk worden ingepakt, met ruimte voor een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. Je kunt de bestelling desgewenst laten bezorgen bij de ontvanger óf op je eigen adres zodat je zelf het cadeautje kunt geven.

Bestellen met of zonder account?
Om een bestelling te plaatsen is het uiteraard niet verplicht om een account aan te maken. Doe je dit wel, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke gegevens zoals naam en adres worden automatisch ingevuld door in te loggen en zo versnel je het bestelproces
  • Je kunt de status van je bestelling(en) volgen.


BETALEN

Hoe kan ik betalen?
Betalen is mogelijk via:

-  iDEAL
-  Overboeking
-  MasterCard of VISA
-  PayPal
-  Bancontant
-  SofortBanking

Betalingen gaan via de betaalkassa van MultiSafePay. Dit betrouwbare en SSL-beveiligde kassasysteem voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm voor betalingsverkeer (PCI-DSS).


PRODUCTEN

Waar worden de producten gemaakt?
Alle producten worden ontworpen in Nederland en vervaardigd in Turkije of Portugal.

Welke maat moet ik bestellen?
Kijk hiervoor naar de maattabel. Een tip is om uit te gaan van de grootste maat omdat Pimsa combinatiematen gebruikt. Wanneer een artikel afwijkend valt qua maat, wordt dit aangegeven bij de artikelomschrijving. 

Waar kan ik een klacht indienen?
Bij ons via info@pimsa.nl. Wij zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen samen met jou. 

Ik heb een vraag over een artikel
Neem contact op met onze klantenservice via; klantenservice@pimsa.nl, wij zullen je vraag z.s.m. beantwoorden. 

Hebben jullie de maat die ik wil nog op voorraad?
Wanneer de door jou gewenste maat niet meer beschikbaar is op de website betekent dit dat deze momenteel niet meer te bestellen is. Het kan echter zijn dat het artikel weer beschikbaar komt, bijvoorbeeld door een geannuleerde bestelling of omdat er een nieuwe voorraad aankomt. 

Heb ik 100% garantie dat alle artikelen leverbaar zijn?
Helaas kan het wel eens gebeuren dat een artikel toch niet leverbaar blijkt. Wij nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met je op en bieden je de mogelijkheid om een ander artikel of andere maat uit te kiezen of kosteloos het artikel of de gehele bestelling te annuleren. 

Een vraag die hierboven niet beantwoord is?
Stuur een mail naar klantenservice@pimsa.nl 

© 2016 - 2021 Pimsa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel