Select your favourites and fill those bags

Jaaaa, we zijn online! Welkom bij Pimsa!

In deze blogs geef ik je een kijkje voor, maar zeker ook, achter de schermen bij de opzet van mijn eigen kinderkleding label; Pimsa.

Met heel veel enthousiasme ben ik gestart aan dit avontuur. Vanuit de gedachte dat je nu leeft en als je de kans hebt, nu moet doen wat je leuk vindt. En wat was het een avontuur, een leerproces van begin tot eind, met bergen frustratie, explosies van geluk maar met een allesoverheersend gevoel van trots! Ik heb 'iets' vanuit een idee gecreëerd iets dat mensen kunnen vastpakken, aanraken, mooi vinden (of niet) en binnenkort zelfs kunnen kopen! Het ging zeker niet allemaal van een leien dakje maar het was een geweldige reis die me zoveel heeft geleerd en ik leer nog iedere dag nieuwe dingen. Mijn droom is nu al uitgekomen en hopelijk is dit nog maar het begin!

De eerste collectie van Pimsa is een najaars/winter collectie met het thema 'forest' en is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 104. Alle items in de collectie zijn voorzien van een print of een passende tekst, die zowel slaat op het thema maar ook op jouw kind! Dit maakt het label gelijk ook uniek, want hoe leuk is het om eens een Nederlandse uitdrukking op het shirt van je kind te hebben. De stoffen die gebruikt worden, zijn super zacht, rekbaar en zeer comfy. 

Nieuwsgierig? Enthousiast? Hou ons in de gaten op: www.pimsa.nl of volg ons via:

    

Pre-ordering kan binnenkort en het ‘echte’ bestelwerk zal snel volgen!

Tot snel, liefs,

Denise, Pimsa

© 2016 - 2021 Pimsa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel