Getting personal

Nu de website echt live is en de verkoop van start is gegaan, krijg ik regelmatig de vraag waarom ik dit label ben begonnen. Dus dacht ik, dit is wel een prima plekje om daar eens wat meer toelichting over te geven. Achter de zin; ‘Het leven is te kort om niet te doen waar je van droomt’ zit natuurlijk een verhaal. Een persoonlijk verhaal, maar misschien niet geheel onherkenbaar. 

Nu alweer 7,5 jaar geleden kreeg mijn vader, mijn maatje, te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Gelukkig heeft hij het vanaf dat moment nog 2,5 jaar volgehouden, de kanjer! We hebben op de momenten dat het kon echt genoten van de tijd die we nog hadden. Maar wat onwijs heftig om dan toch afscheid te moeten nemen. Inmiddels is het al bijna 5 jaar geleden dat hij is overleden, 6 weken na de bruiloft met de liefde van mijn leven en 1 jaar voordat ik zwanger werd van ons eerste zoontje, Pim. 

Door deze opeenvolgende gebeurtenissen ben ik anders naar mijn leven gaan kijken en naar waar ik het grootste deel van mijn uren doorbracht in een week. In mijn geval was dat in de tram/ trein/ metro en op kantoor in Amsterdam. Ik wilde meer! Passie hebben voor iets wat ik deed, iets creëren, mijn creativiteit op tafel gooien en vooral resultaat zien van mijn werk.

Het idee voor het label was er. Kinderkleding maken zonder van die standaard teksten, waar alle kinderen gewoon inpassen (dus niet van die kleding waarvan je denkt technisch gezien moet dit kunnen maar ik krijg mijn kind er niet in en als ik hem erin krijg, krijg ik hem er dan ooit nog uit...?). En het moet lekker zitten, mijn oudste zoontje is bijvoorbeeld super gevoelig voor kriebel dingetjes, stofjes die niet lekker zitten en ga zo maar door. Daar heeft hij een hele uitgesproken mening over. Dat moest dus anders bij Pimsa. Kortom: Pimsa kleding moest gemaakt worden van zachte rekbare stoffen met unieke teksten, in mooie niet hysterische kleuren (want daar hou ik niet van). Dus daarmee ben ik aan de slag gegaan en echt niet zonder slag of stoot maar ik heb de stap gezet en ben ervoor gegaan! 

Daarom dus! 

Liefs, Denise

Volg je ons nog niet, doe dat dan op 1 van onderstaande kanalen & blijf op de hoogte van onze acties & kortingen

    

 

© 2016 - 2021 Pimsa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel