De koningin

Naast dat de kleding van Pimsa er natuurlijk super leuk uit moest zien, want ik word net als alle andere moeders heel blij van mijn kind in een te gekke outfit, was doel twee: duurzaamheid! Niet alles in de kast van je mini hoeft natuurlijk heel veel te kosten maar ik merkte door de jaren heen wel dat ik langer en meer plezier had van items die net ietsje duurder waren maar er na drie keer wassen nog top uitzagen. 

Hoewel mijn zoontje vaak zegt dat ik de koningin ben (geen idee hoe hij daarbij komt) ben ik niet bepaald de koningin van het wassen. Zo krijg ik regelmatig tips van mijn man, hoe ik mijn techniek kan verbeteren. En dat is niet omdat hij het zo goed kan, want hij is het type dat bij iedere wasbeurt wel iets van de kleren verkleurd of laat krimpen. Dus je kan je voorstellen dat ik, als ik tips van hem krijg, niet de beste wasvrouw van Nederland ben. 

Terugkomend op de kern van het verhaal, Pimsa kleding moest zo gemaakt dat de kleuren top blijven, de stoffen zacht (niet dat het na drie keer wassen als karton aanvoelt) en het moet er goed uit blijven zien.  En dat alles zonder dat je er speciale wastechnieken op nahoudt, zodat je er de hele winter mee kan doen en mini nummer 2, 3 of zelfs 4 het ook nog aankunnen. Want dat doorschuiven is toch wel heel handig, toch?!
 
Vooral als het ineens herfst is zoals nu want die memo had ik weer even gemist, dan heeft in ieder geval één van mijn kinderen iets om aan te trekken. En hoef ik me niet in allerlei bochten te wringen met longsleeves en t-shirts over elkaar voordat ik geshopt heb, zoals helaas het lot van Pim vaak is.

Nu heb ik natuurlijk de proef op de som genomen en de items allemaal al minstens 10 keer gewassen. Want oh ja ik ben ook het type; ligt het in de weg dan gaat het de was in... vraag me niet waarom want na jaren overzie ik nog steeds niet dat dat nog veel meer werk is dan het even opruimen. Dus ja, alles is al heel vaak gewassen en zonder te liegen kan ik eerlijk zeggen dat alle items nog steeds als nieuw zijn! En daar word ik heel blij van want als er dan nog een mini nummer 3 komt (???) heb ik die garderobe vast klaar liggen! 

Liefs, Denise

Volg je ons nog niet, doe dat dan op 1 van onderstaande kanalen & blijf op de hoogte van onze acties & kortingen

    

 

© 2016 - 2021 Pimsa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel