BLOG # 6 Black Friday, ken jij dat al?

Black Friday oftewel Zwarte Vrijdag, wat niet heel gezellig klinkt als je het mij vraagt, is een fenomeen dat is overgewaaid uit de VS. Het wordt ook wel bestempeld als de aftrap van het cadeau seizoen, wat ik persoonlijk dan wel weer een stuk gezelliger vind klinken. 

Ik ben namelijk dol op dit seizoen en echt niet alleen omdat ik dan soms cadeautjes krijg (nou ja misschien een beetje, want ik ben net een groot kind wat dat betreft). Ik vind het vooral allemaal heel gezellig. Overal lampjes, lekker (veel) eten, openhaard aan, dat soort dingen. 

En mijn hart kan echt een sprongetje van geluk maken als ik door een winkelstraat loop en bij van die mooie etalages naar binnen kijk, met sneeuw en hier en daar een bewegende ijsbeer of pinguin. Ik vind dat echt te gek! Nu zijn er natuurlijk ook super veel mensen die dit allemaal maar niks vinden & de feestdagen het liefst overslaan maar ik ken bijna niemand die een klein cadeautje op z’n tijd niet kan waarderen. 

Nu vind ik het echt niet nodig om mee te doen met iedere Amerikaanse traditie, maar ik zie hier wel perspectieven. Zo kun je natuurlijk op een dag als Black Friday heel goed je sinterklaascadeaus scoren. Ben je eindelijk op tijd, heb je geen last-minute stress maar wel die korting die je zo graag wilt. 

Dus Pimsa doet mee aan deze aftrap van het cadeau seizoen! Op 24-11-2017 (morgen dus) krijg je de hele dag 20% korting op de gehele collectie + gratis verzending! Het enige dat je hoeft te doen is de code: ITSBLACK17 in te vullen bij de kassa et voila!

Veel plezier met shoppen, verwen die kleintjes maar eens lekker met wat mooie nieuwe outfits! Inspiratie opdoen of altijd op de hoogte zijn van alle acties & kortingen? Volg ons dan via:

 

    

Liefs, Denise

 

© 2016 - 2021 Pimsa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel