De nieuwe AW collectie!

Het is bijna zover! Over een paar dagen op 08-08-2018 lanceert onze tweede Autumn/ Winter collectie. De collectie heet heel toepasselijk; Penguins & Puffins. Ijs, sneeuw, kou en vogels waren de inspiratie achter de collectie. De collectie heeft een kleurenpalet bestaande uit  tinten passend bij het seizoen. De type prints verschillen van speels, abstract tot klassiek, allemaal in dezelfde stijl getekend waardoor ze erg goed bij elkaar passen.

Naast sweaters, jurkjes en jumpsuits met prints zijn er in deze collectie ook wat effen items te vinden, hierbij is gekozen voor een stof met wat meer detail om de items toch een kleine twist te geven. Dit heeft een paar prachtige basis items opgeleverd, waardoor er een perfecte balans is  tussen mooie basic items en statement items. Door deze items te mixen en matchen creëer je de ultieme winterlook voor 2018. 

Dit is onze derde collectie, nog geen jaar geleden brachten wij de allereerste winter collectie uit. Het jaar is voorbij gevlogen en ik kan niet ontkennen dat het ook een heel stressvol jaar was. Af en toe was ik echt constant het wiel opnieuw aan het uitvinden. Het is super leuk jezelf dingen aan te leren en nieuwe dingen te ontdekken maar soms was een handboek ook wel handig geweest! Ik neem beslissingen op gevoel en probeer van alles uit en dan ga je natuurlijk ook keihard op je bek zo nu en dan. Maar dat schijnt er allemaal bij te horen! Uiteindelijk draait het om het resultaat en het is natuurlijk echt te leuk om enthousiaste reacties te krijgen op wat je doet en om kindjes in mijn creaties te zien. 

Deze collectie gaat niet alleen verkocht worden in onze eigen webshop maar ook in 8 andere winkels/ webshops. Dat is toch geweldig! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast worden van deze collectie als ik dat ben! Er zitten echt wat prachtige items bij die je gewoon moet hebben!

Tot snel?!

Liefs, Denise

 

 

© 2016 - 2021 Pimsa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel