BLOG #18 De SS20 collectie

Dit wordt ons duurzaamste seizoen tot nu toe! Hoewel wij altijd al bezig zijn met het duurzaam en eerlijk produceren van onze collecties, hebben we besloten er dit seizoen extra bij stil te staan. Om die reden brengen we daarom dit seizoen niet een geheel nieuwe collectie uit maar hebben we overgebleven stoffen hergebruikt en een nieuw leven ingeblazen! Daarnaast verkopen we dit seizoen ook onze basics en bestsellers van voorgaande seizoenen. 

Onze spring/ summer collectie 2020; Throwback Summer is nu te vinden in onze webshop

In onze SS20 collectie; Throwback Summer  hebben we van onze eerder ontworpen favoriete stoffen prachtige nieuwe items gemaakt. Daarnaast hebben we hierbij rekening gehouden met de trendkleuren van dit seizoen zodat alle items ook weer heel goed te combineren zijn met andere merken. Omdat er veel vraag is naar kleine maatjes hebben we daarmee extra rekening gehouden tijdens het ontwerpen van deze collectie, er is dus volop keuze voor de allerkleinste. Ook hebben we ons meer gericht op leuke accessoires zoals haarbanden en kun je dit seizoen niet alleen losse items shoppen maar shop je ook de leukste setjes!

Maar het allerleukste nieuwtje is toch wel de samenwerking die we zijn aangegaan met mijn schoonzusje Marlies. Marlies maakt de meest prachtige tekeningen en enkele hiervan zijn nu bij ons beschikbaar. Ze zijn verkrijgbaar als A3 poster en als kaarten en worden gedrukt op ecologisch papier. Deze prachtige tekeningen kun je los bestellen of als onderdeel van een kraampakket. 

Veel plezier met shoppen :-)

Liefs, Denise

Volg jij ons al? 

   

 

 

© 2016 - 2021 Pimsa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel